Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek 
 1. AZ OLDAL HASZNÁLATA Hozzáférés, látogatás, használata vagy vásárlása a bemutatott termékeknek az oldalon : https://tashaboutique.eu/   bevonja a határidő elfogadása és az alábbi feltételek:

Hogy legyen informált az egész feltételről  az oldal használatáról, megkérjük hogy böngéssze végig a következő szakaszokat Tasha Boutique Collection  Srl ,hivatalosan alapított kereskedelmi társaság a román törvények szerint székhelye  Voluntar ,Gherorghe M. Georgescu utca, 49-es szám, első emelet , 3-as  laksrész ,Ilfov megye ,  cégjegyzékszám  J23/3216/2019 adószám  RO41426810

fenntartja a jogot, hogy frissítheti  és változtathatja az ajánlatokat, előzetes értesítés nélkül és okok nélkül . Vagyis Tasha Boutique Collection Srl  fenntartja a jogot, hogy helyrehozza az esetleges kihagyásokat vagy hibákat amelyek a weboldalunkon elofordulhatnak a gépelési hibák következtében, a pontosság hiánya vagy a szoftverek, szerverek meghibásodása miatt.

Megkérjük olvassák figyelmesen a határidőt es a feltételeket, minden egyes alkalommal amikor használatba veszik az oldalt.Az oldal tovabbi használata az elvégzett változtatások elfogadását jelenti. Az egész oldal tartalma  https://tashaboutique.eu/  a Tasha Boutique Collection  Srl  tulajdona és védve van a szerzői jogok védelmével. Írásos hozzájárulás nélkül a Tasha Boutique Collection  Srl  bármelyik talált eleme az oldalon akkor is ha az elemek védő jelöléssel rendelkeznek, hatályos következményekkel jár.Értesítsen bennünket barmilyen szerzői jogsértésről, elérhetők vagyunk a https://tashaboutique.eu/ . Hogy egy online rendelést tudjon lerakni szükséges hiteles bejelentkezés,amelyik esetben létezik korábban létrehozott fiók vagy egy űrlap kitöltése, a felhasználó köteles biztosítani igazi eredetű információkat és helyes személyiséget.

Hogyha a Tasha Boutique Collection  Srl  feltételezi hogy az információk nem eredetiek a felhasználó által akkor fenntartja a jogot hogy  biztosítja a hozzáférési korlátozást a kinált szolgáltatáshoz a  https://tashaboutique.eu/  oldalon és lemondani a megrendelást . • TITOKTARTÁS 


 • Tasha Boutique Collection  Srl  tiszteletben tartja az adatok bizalmas kezelését www.tashaboutique.com és Tasha Boutique Collection  Srl  kötelezettséget vállal arra, hogy az oldal használóinak személyes adatait harmadik személynek nem adja át kizárólag ügyfeleire való kapcsolatfelvétel működésére és tájékoztatás céljából használja fel, ajánlja a cégpolitikát www.tashaboutique.com és Tasha Boutique Collection  Srl  nem bátoritja a SPAM-ot, az ön adatait nem adjuk ki harmadik félnek (magán személyeknek vagy jogi személyeknek) nem ad el, nem kínál, nem cseréli ki az oldalon keresztül szerzett e-mail címeket, ne fedje fel más személyeknek az e-mail címét akik hozzá férnek ehhez az oldalhoz, az ön engedélye nélkül. Bármilyen felhasználó aki kifejezetten megadta a https://tashaboutique.eu/  az oldalon az e-mail cimét dönthet úgy, hogy töröljük az  https://tashaboutique.eu/  adatbázisból . Az ön által megadott adatok az adatbázisból való törléshez elegendő felvenni velünk a kapcsolatot és az e-mail címünkre tashaboutiquehungary@gmail.com  küldeni egy kérést írásban .

  Tasha Boutique Collection  Srl  nem vállal felelősséget az  elveszett információkért, az esedékes hibák  vagy esetleg a szerver biztonsági problémája miatt ami az oldalon történik vagy egy harmadik fél cselekedetei.

  SZÁLLÍTÁS 

  A kiszállítás 2-10 munkanapon belül  történik.

  A szállítási költségek a vásárlot terhelik.

 • HOGY FIZETEK?
 • A fizetés történhet : - készpénzben, szállításkor (szállítási rendszer) vagy banki átutalással, megkérjük válasszák ki ezt az opciót a megrendelési időbe, a  Tasha Boutique Collection  Srl  képviselője foglalkozik a részletekkel (proforma számla, fizetés, visszaigazolás stb.) így az ön megrendelése a lehető leghamarabb kézbesítve lesz.

  VISSZATÉRÍTÉSI FELTÉTELEK

  Azt kívánjuk hogy az általunk kínált termékek teljes mértékben megfeleljenek az ön igényeinek. Máskülönben a 34/2014 rendeletet nézve  tavi szerződések törvényi szabályzattal kapcsolatban, a termékek a csomag átvételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldhető: ‘’Kivéve ha a szakember felajánlotta, hogy maga szerezze vissza a termékeket, a fogyasztó vissza küldi a termékeket vagy átadja őket a szakembernek vagy a szakember által felhatalmazott személynek, indokolatlan késedelem nélkül és legkésőbb a dátumtól számított 14 napon belül amelyik döntést közöl a szakemberrel a szerződéstől való elállástól  megfelelően a 11.  ciknek .A határidő be van tartva, hogy ha a terméket a vásárló a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldi.’’ A szerződés határidőn belül egyoldalú felmondása 14 napon belül csak magánszemélyekre vonatkozik, jogi személyek nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel. 

  Az értesítést ön adja,írja alá és küldje el a tashaboutiquehungary@gmail.com  címre. A fent említett helyzetbe az ügyfeleink visszatéríthetik a fenti előírt  határidőn belül,a vásárolt termékek sérülés vagy kopás nélkül.Ha a terméken használat és kopás jelei mutatkoznak a 34/2014 Rendelet szerint ‘’ A vásárló a felelős a  keletkezett termékek értékcsökkenéséért, manipulációnak minősül,ha  különbözik attól ami a természet meghatározásához szükséges, a termékek jellemzői és működése. 

  Tasha Boutique Collection  Srl  vállalja, hogy a visszaküldött termékért beszedett összegeket a vásárlónak visszaküldi, a visszaküldött termékek kézbevételétól számított 14 naptári napon belül, a visszaküldési űrlap alapján vagy a fent említett e-mail címre, az ügyfél által kitöltött.                  A visszatérítési űrlapon /az írásbeli értesítést a tulajdonos adataival és bankszámlájával egészítse ki. Az oldalon található visszaküldési űrlap csak minta. A törvény szerint az ügyfél elállhat a szerződéstől félreérthetetlen nyilatkozattal, bármilyen módon kíván : e-mail , postán vagy szoban stb. 

  A szállítási költségek, a visszaterites esetén a 34/2014 Rendelet szerint , a vásárló által ‘’ A vásárló kizárólag a termékek visszaküldésével kapcsolatos közvetlen költségek terheli‘’ a vásárlónak vissza küldött összeg magában foglalja mindazt a pénzt amelyet az eladó a vásárlótól az adott termékért kapott, beleértve a kezdeti szállítási költségeket, hogyha esedékes. Minden visszaküldött terméknek,amelyre a teljes összeget vissza küldjük kifogástalan állapotban kell lennie, látható használati nyomok nélkül és az eredeti garancialevéllel..

  A OUG 34/2014 Rendelkezes szerint ‘’a végfelhasználó kizárólag a termékek értékcsökkenését  felelős és manipulálni próbál, ha különbözik attól ami a termeszet meghatározásához szükséges, a termékek jellemzői és működése. A termékek értékcsökkenése nem akadalyozhatja a végfelhasználót az elállási jog gyakorlásától’’ Ennek eredményeként,ha a vásárló értéket csökkentő állapotban küldi vissza terméket akkor a kereskedő levonhatja a vevőnek visszaküldött összeg egy részét.

  A visszaküldött termékeket a munkapontok címere viszik vissza ami a Pasarani utca, 56D szám alatt , Második szektorban található Bukarestben.

   

   

  TERMÉKCSERE 

  Abban az esetben ha kiszeretne cserélni egy terméket, megkérjük hogy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon  vagy az  tashaboutiquehungary@gmail.com  e-mail címre .

  Abban az esetben ha más terméket kiván kapni (model vagy méret)ami a visszaküldötteket illeti a raktárunkban rendelkezésre álló tényleges készlet erejéig tudunk segíteni, az első csere ingyenes viszont ha a cserét másodjára is igénybe szeretné  venni ki kell fizetni a szállítási díjat ami 15 lej, kivéve azok az esetek,amikor más modelleket vagy méreteket kap, mint amit rendelt.

   

  Tasha Boutique Collection  Srl  ( https://tashaboutique.eu/ ) a következő szállítási módokat kínáljuk : 

  • Futár,szállítás 2-10 nap ,1700 forint

   

  TERMÉK GARANCIA

   

  A vállalt garancián keresztül nem érinti a fogyasztoi jogokat a  449/2003-as es a OG 21/1992-os törvény biztosítja.

  FELTÉTELEK ÉS GARANCIÁLIS SZABÁLYOK 

  a.Hiányosságok feltárása, természetük és okairól amelyet az eladó képviselője végzi a munkaponktól ahonnan el volt küldve a termek.

  A feltárt hiányok kijavítása,a termékcsere amelyik nem megjavítható, illetve a vásárolt termékek értékének visszatérítése, abban az esetben ha a javítás vagy a csere nem lehetséges (az említett sorrendben) az értékesítő egység végzi el.

  b.A garancia érvényét veszti ha:

  -használat/nem megfelelően telepített/hibás/helytelen utasítással használati termékekkel együtt szállított karbantartás;

  -visszaélés, visszaélésnek minősül az is hogy ha a termek úticélja megváltozik

  -a jogosulatlan beavatkozások esetében 

  -a garanciális levél elvesztése vagy rongálása 

  c.A termék javítás kérésekor a garancialevél bemutatasa 

  -eredeti garancialevél

  -fiskál nyugta, fiskális számla és nyugta vagy fizetési felszólítás (hogyha esedékes) másolatba. 

  Garancialevél elvesztése és a vasárlási bizonylatok hiánya is a garancia elvesztését idezi elő

  d.a garancia nyujtás kérésekor a termék be kell legyen mutatva minden tartozékával és lehetőleg az eredeti csomagolásban (anélkül hogy kötelező feltéttel lenne )

  Hiányosságok kijavítása a garancialevél szerint és a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek végrehajtása 15 napon belül történik az eladó képviselőjének megállapítása alapján 

  A garancia biztosítót a 499/2003-as törvényeknek megfelelően nézve az eladott termékek és hozzájuk járó garanciát,későbbi módosításokkal és a Kormányrendelet 21/1992-os a fogyasztóvédelemmel kapcsolatban,későbbi módosításokkal 

  VITÁK

  Bármilyen felmerült vitánál a Tasha Boutique Collection  Srl  és az ügyfelei között egy békés megoldást kell keresni.Hogy ha ez nem lehetséges a vitát a bíróság fogja megoldani, amely Tasha Boutique Collection  Srl  székhelye területén  található . A termékek szállításának ellenértéke a Tasha Boutique Collection  Srl  céghez az ügyfelet terheli. Kivéve a visszaküldés esetén:jogi személyek által vásárolt termékek, külön megrendelésre hozott termékek(amelyek általában nincsenek a Tasha Boutique Collection  Srl  raktárán ) vagy fogyóeszközök. Bármilyen problémába ütközik a rendeléssel kapcsolatban és úgy tűnik nem lehet megoldani e-mailben vagy beszélgető partnerrel, további egyeztetést kérhet a 06 1 300 9989  telefonon vagy az e-mail: tashaboutiquehungary@gmail.com  .