Rólunk

Üdvözöljük cégünk online női ruhaboltjában, ahol az elegancia, minőség és az  innováció találkozik. Cégünk 2019-ben alapult, és büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket az Európai Unió területén, saját gyárainkban készítjük, biztosítva ezzel a minőséget és az etikus gyártási eljárásokat. Jelenlegi piacaink Németországban ( https://tashaboutique.de ), Romániában ( https://tashaboutique.com ), Bulgáriában ( https://tashaboutique.ro ), Ausztriában ( https://tashaboutique.at ) és Magyarországon (https://tashaboutique.eu ) találhatók, ahol a különböző kultúrák inspirációit felhasználva kínáljuk széleskörű, elegáns és trendkövető kollekcióinkat.

Kínálatunk kielégíti a modern nő minden igényét, beleértve a teltkarcsú, molettebb  hölgyeket is, mivel minden termékünk nagy méretekben, egészen 5XL-ig elérhető. Legyen szó üzleti találkozóról, különleges eseményről vagy mindennapi viseletről, termékeink a finom voal és barbie anyagoktól kezdve a kényelmes casual-elegáns szettekig terjednek, mindenkinek lehetővé téve az önkifejezést.

Célunk, hogy rövid időn belül az Európai Unió minden országában jelen legyünk, így ügyfeleink Európa-szerte élvezhetik termékeinket és szolgáltatásainkat. Folyamatosan bővítjük nemzetközi jelenlétünket és online platformunkat, hogy a kényelmes és magas színvonalú vásárlási élményt biztosíthassunk. Látogasson el weboldalunkra ( https://tashaboutique.eu/ ), és fedezze fel a divat, az innováció és a fenntarthatóság világát, amelyet cégünk képvisel.